De 25 grappigste TV-momenten van 2019 zie je woensdag op SBS 6

De 25 grappigste TV-momenten van 2019 zie je woensdag op SBS 6
Martien Meiland, de Tweede Kamer en meer

Kijktip :

2019 loopt op zijn eind, en dat vormt voor SBS 6 aanleiding om eens terug te blikken op de grappigste beeldfragmenten van het afgelopen jaar. Om welke momenten lagen we thuis dubbel van het lachen? Dat zie je in De 25 meest grappige TV-momenten van 2019.

Martien Meiland
Eén man die uiteraard niet mag ontbreken in de lijst is Martien Meiland, die dit jaar op grootse wijze doorbrak met zijn programma Chateau Meiland. De vele gilletjes en hilarische uitspraken zorgden voor torenhoge kijkcijfers van soms wel 1,5 miljoen. Maar er is natuurlijk meer: ook in de Tweede Kamer zorgen de opmerkingen van de politici namelijk regelmatig voor hilariteit.

Veronica Inside
Andere momenten die voorbijkomen zijn de grap die Maarten Spanjer met Matthijs van Nieuwkerk uithaalde, en de leukste fragmenten van de mannen van Veronica Inside. Airen Mylene presenteert de uitzending, die je als een tv-jaaroverzicht kunt zien. Het zijn de allerleukste tv-momenten van 2019, die je absoluut nog een keer gezien moet hebben.

De 25 meest grappige TV-momenten van 2019 zijn op woensdag 11 december om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De 25 meest grappige TV-momenten van 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De 25 grappigste TV-momenten van 2019 zie je woensdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen