Vanavond op tv: Ajax - Valencia (Champions League), laatste aflevering Wij Emigreren en meer

Vanavond op tv: Ajax - Valencia (Champions League), laatste aflevering Wij Emigreren en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 december

Kijktip :

Vanavond speelt Ajax de laatste poulewedstrijd in de Champions League, tegen Valencia. De Amsterdammers hebben nog één punt nodig om zich te kwalificeren voor de achtste finales, dus het wordt een heet avondje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Valencia (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Ajax - Valencia in de groepsfase van de UEFA Champions League. Het is de laatste groepswedstrijd en Ajax is nog niet zeker van de volgende ronde, de achtste finale. De Amsterdammers zijn koploper, maar kunnen bij verlies tegen Valencia ingehaald worden door zowel de Spanjaarden als Chelsea. Hélène Hendriks bekijkt Ajax - Valencia met Johan Derksen en Wim Kieft in de studio.


Nieuw: Goelag, een Sovjet-verhaal

Canvas
Canvas
21:20 uur

Deel één van de tweedelige documentaire over de geschiedenis van de beruchte straf- en werkkampen in de voormalige Sovjet-Unie op de Vlaamse zender Canvas. Na de Oktoberrevolutie in 1917 richtten de bolsjewieken de eerste concentratiekampen op af te rekenen met hun politieke vijanden en om zogenaamde 'onaangepasten' herop te voeden. Na de dood van Lenin in 1922 kwam Stalin aan de macht, die de gevangenen inzette voor de versnelde industrialisatie van het land en de collectivisatie van de landbouw.


Wij Emigreren: camperplaats in Zuid-Spanje

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In de laatste aflevering van Wij Emigreren, het programma waarin gezinnen verhuizen om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen, het verhaal van Bas en Sabrina in Zuid-Spanje. De twee willen een camperplaats en bar beginnen in Pinoso in de regio Alicante. Ze hebben voor 75 duizend euro een oude bar met zesduizend vierkante meter grond gekocht van de overwaarde van het huis van Sabrina in Amsterdam.


Docu: On the Inside of a Military Dictatorship

NPO 2
NPO 2
23:15 uur

Documentaire over Aung San Suu Kyi en Myanmars militaire macht. De hele wereld prijst de militairen en Aung San Suu Kyi, als na vijftig jaar militaire dictatuur de macht in Myanmar wordt overgedragen. Nu verdedigt Aung San Suu Kyi de genocide van de Rohingya. Waarom spreekt Aung San Suu Kyi, voorvechtster van democratie, zich niet uit tegen dit geweld?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - Valencia (Champions League), laatste aflevering Wij Emigreren en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen