Docu Mijn seks is stuk woensdag op NPO 3 en nu al te zien op Gids.tv

Docu Mijn seks is stuk woensdag op NPO 3 en nu al te zien op Gids.tv
Lize Korpershoek onderzoekt waarom zin in seks verdwijnt

Kijktip :

Lize Korpershoek zat vorige week bij De wereld draait door om te vertellen over haar documentaire Mijn seks is stuk. Die documentaire is nu al te zien op Gids.tv, maar je kunt 'm woensdagavond ook nog even op je gemak kijken op NPO 3.

Vrouwelijke seksualiteit
Korpershoek, de vriendin van tv-maker Tim Hofman, besloot een persoonlijke zoektocht te ondernemen om de vrouwelijke seksualiteit te verkennen. Waarom verliest ze haar zin in seks na de eerste verliefdheid in een relatie? Korpershoek gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem, vraagt zich af of het überhaupt een probleem is en kijkt of ze haar seks weer 'heel' kan maken.

Kwetsbaar
Is de liefde tussen twee personen wel houdbaar zonder seks? En waarom vinden we seks zo belangrijk? Korpershoek geeft aan dat ze zich in haar documentaire zo open, eerlijk en kwetsbaar mogelijk opstelt. Door die kwetsbaarheid ontdekt ze dat het probleem weliswaar aan de oppervlakte ligt, maar dat het in werkelijkheid veel minder zichtbaar is, en dat ze daarvoor diep moet graven.

De documentaire Mijn seks is stuk is op woensdag 11 december om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt de documentaire Mijn seks is stuk nu al bekijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Mijn seks is stuk woensdag op NPO 3 en nu al te zien op Gids.tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen