Nieuwe talkshow Eva Jinek begint op vrijdag 3 januari 2020 op RTL 4

Nieuwe talkshow Eva Jinek begint op vrijdag 3 januari 2020 op RTL 4
Direct na The Voice of Holland

Nieuws :

De startdatum van de nieuwe talkshow van Eva Jinek op RTL 4 is bekend. Op vrijdag 3 januari zal ze direct na The Voice of Holland de eerste aflevering haar dagelijkse programma presenteren. Waarschijnlijk zullen de kijkcijfers van de eerste aflevering, direct na The Voice, torenhoog zijn.

Welke naam?
Het is de eerste informatie die naar buiten komt over de talkshow van Jinek, die voor de rest nog in nevelen gehuld is. Zal de talkshowkoningin veel veranderen ten opzichte van haar programma bij de NPO? Komen er nieuwe rubrieken in, bijvoorbeeld? En zal de show opnieuw de naam Jinek krijgen? Het zijn allemaal vragen waar we in de komende tijd antwoord op zullen krijgen.

Samen met Beau
Net zoals Jinek de afgelopen tijd om de paar maanden van plek wisselde met Jeroen Pauw, zal ze dat op RTL 4 gaan doen met Beau van Erven Dorens. Wellicht zal Jinek ervoor kunnen zorgen dat de kijkcijfers van Beau, die niet altijd even hoog zijn, structureel de lucht in gaan schieten. Jinek en Van Erven Dorens zullen om de maand van plek gaan wisselen.

De eerste aflevering van de nieuwe talkshow van Eva Jinek zal op vrijdag 3 januari om 22.30 uur te zien zijn op RTL 4. Vanaf dan is Eva Jinek elke werkdag om 22.30 uur met haar talkshow te zien op RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talkshow Eva Jinek begint op vrijdag 3 januari 2020 op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen