Bekijk de beste kerst commercials van 2019

Bekijk de beste kerst commercials van 2019
Jumbo, Albert Heijn en PLUS maakten er werk van

Nieuws :

De bekende supermarktketens doen ieder jaar hun uiterste best om met een zo mooi mogelijke kerst commercial te komen. Gids.tv zette de belangrijkste voor je op een rij en bekeek daanaast welke reclames in het buitenland hoge ogen gooien.

Albert Heijn
Albert Heijn wil Nederland een onvergetelijke kerst bezorgen en zet een eerste stap in die richting met het lanceren van de nieuwe kerstcommercial.

PLUS
Ook PLUS supermarkt heeft haar kerst commercial online gezet. Begeleid door stemmige muziek zien we een aantal familieleden net voor aanvang van het kerstdiner de spullen pakken en een auto instappen.

Jumbo
Supermarktketen Jumbo doet ieder jaar weer haar uiterste best om een aansprekende kerstcommercial te maken en speelt deze december in op het sentiment van de kijker.

Lidl
Waar Lidl vorig jaar nog vele ogen op zich gericht wist te krijgen vanwege de kerst commercial met Beau van Erven Dorens, hebben ze het dit jaar een stuk eenvoudiger aangepakt.

KPN
Ook de telecomprovider focust op de emotie: met de feestdagen komen we gezellig bij elkaar waarna iedereen weer doorgaat met zijn of haar eigen leven. Dat kan soms wat lastig zijn maar gelukkig blijven we altijd met elkaar verbonden, uiteraard dankzij het netwerk van KPN.

Buitenland
Ook in het buitenland wordt er altijd flink geïnvesteerd in de beste Christmas-commercials. Zo zien we onder andere Mariah Carey, die ongetwijfeld de nodige dollars mocht bijschrijven op haar rekening, schitteren in een reclame voor het chipsmerk Walkers.

Beste kerst commercials 2019 wereldwijd?
Het Britse Hafod Hardware maakt volgens kenners kans op de titel Beste kerst commercial van 2019. Geniet hieronder van de beelden van een klein jongetje dat wel erg zelfstandig is en oordeel zelf:

Ook de reclame van AIR Canada gooit hoge ogen:


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beste kerst commercials van 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV