Nieuw seizoen Five Days Inside: Dit zijn de nieuwe presentatrices

Nieuw seizoen Five Days Inside: Dit zijn de nieuwe presentatrices
Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger nemen het stokje van Beau over

Kijktip :

Angela Groothuizen, Natasja Froger en Caroline Tensen nemen het stokje over van Beau van Erven Dorens en gaan voor RTL Five Days Inside maken. De presentatrices verblijven los van elkaar vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. De mooie en vaak aangrijpende verhalen zijn vanaf dinsdag 7 januari te zien bij RTL 4.

"Het was pittig en heel intens"
De presentatrices Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger gaan voortaan de Five Days Inside reportages maken die Beau van Erven Dorens eerder maakte. Zo reist Angela onder meer af naar JellinekMinnesota in Amstelveen, een kliniek waar mensen proberen van allerlei soorten verslaving af te komen. En gaat Caroline inside bij Het Passion in Hummelo, een time-out voorziening voor dak- en thuislozen. Hier krijgen deze mensen de rust en ruimte om bij te komen van een heftige periode die ze hebben meegemaakt: "Ik vond het een eer om dit te mogen doen, maar het was ook pittig. Je maakt zoveel meer mee als je ergens aan aantal dagen en nachten verblijft, heel intens", aldus Caroline Tensen.

"Het raakt je tot op het bot"
Presentatrice Natasja Froger pakt haar koffers onder meer uit bij De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer. Hier verblijven bewoners die lijden aan de ziekte van Huntington. Natasja wordt zeer geraakt tijdens haar verblijf: "Je verblijft vijf dagen en nachten in een kliniek. Je slaapt en eet met de bewoners en drinkt 's avonds een kopje thee met de nachtzuster. Hierdoor zit je volledig in de materie. Het raakt je echt tot op het bot", vertelt de presentatrice.

Angela, Caroline en Natasja vloggen zelf ook
De cliënten, patiënten en het (vrijwillige) personeel nemen de presentatrices stuk voor stuk mee in hun bijzondere dagelijks leven. Overdag legt een cameraploeg alle ups-and-downs vast, en in de avond en nacht filmen Angela, Caroline en Natasja zelf alles wat ze meemaken.

Five Days Inside is vanaf dinsdag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf 14 januari zijn de eerste twee afleveringen te zien bij Videoland. Wekelijks wordt een aflevering toegevoegd. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en fragmenten van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Five Days Inside: Dit zijn de nieuwe presentatrices of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen