Gordon volgt 100-plussers in nieuw SBS-programma 100 Jaar Jong

Gordon volgt 100-plussers in nieuw SBS-programma 100 Jaar Jong
100 Jaar Jong vanaf 6 januari te zien

Nieuws :

Gordon gaat opnieuw een tv-programma maken dat om ouderen draait. Deze keer volgt de zanger 100-plussers om te ontdekken hoe hun levens eruitzien in de serie 100 Jaar Jong, dat vanaf 6 januari wordt uitgezonden bij SBS6.

Jong van geest
Deze keer gaat Gordon op pad zonder assistentie van Gerard Joling. Hij wil meer weten over de levensverhalen van mensen die 100 jaar of ouder zijn. Hij gaat met ze in gesprek en bekijkt foto’s van vroeger. Hij volgt ouderen die niet achter de geraniums zijn gaan zitten, maar juist nog jong van geest zijn en vol levenslust zitten.

Gordon heeft veel levenslessen geleerd
Gordon wil meer weten over het dagelijkse leven van deze ouderen. Wat doen ze op een dag, hebben ze nog dromen? Elke aflevering staat in het teken van twee 100-plussers. “Ik heb zoveel levenslessen geleerd en ademloos geluisterd naar hun verhalen”, laat Gordon weten in een verklaring. “Het eerste vliegtuig, de opkomst van de radio, sommigen hebben zelfs de Hindenburgh zeppelin zien overvliegen. Ik heb mensen leren kennen die alleen al door hoe ze in het leven staan respect afdwingen bij iedereen. Mijn leven was al veranderd, maar nu heeft het ook een andere kleur gekregen en dat vergeet ik nooit meer.”

100 Jaar Jong is vanaf maandag 6 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van 100 Jaar Jong terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon volgt 100-plussers in nieuw SBS-programma 100 Jaar Jong of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen