Recensie: 6 Underground is 'spektakel' op hoogste niveau

Recensie: 6 Underground is 'spektakel' op hoogste niveau
Opnieuw is verhaal ondergeschikt aan effecten

Film :

Vanaf 13 december staat de nieuwe film 6 Underground op Netflix. Michael Bay is na twee jaar eindelijk terug met de duurste Netflix Original tot nu toe: Betekent dat weer ouderwets knallen? Lees hier de recensie van 6 Underground.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Wie is wie?
Zes compleet verschillende personen, allen miljardair, komen met een bijzonder plan. Alle zes doen ze alsof ze dood gaan, om vervolgens met elkaar een elite groep te worden die het heft in eigen hand neemt. Met dit doel willen ze het tegen uiterst beruchte criminelen opnemen.

Beoordeling van Gids.tv
6 Underground van Michael Bay is weer een echte Michael Bay-film. En dat is niet per se een compliment: Zoals altijd zijn daar slow-motion, actie en overbelichting, maar ook een gebrek aan interessante personages en diepgang. De rollen van Ryan Reynolds en Mélanie Laurent zijn uitstekend en ook Ben Hardy en Corey Hawkins zijn goed aanwezig. Van het script moeten deze acteurs het niet hebben. Genieten, voor een explosieve zaterdagavond. 2,5 ster voor alle knallen en boemen.

Cast
Naast Ryan Reynolds (Pokemon: Detective Pikachu) en Mélanie Laurent (Now You See Me) spelen ook Ben Hardy (Bohemian Rhapsody), Dave Franco (If Beale Street Could Talk) en Adria Arjona (Triple Frontier) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Bay (Transformers: The Last Knight).

6 Underground is vanaf 13 december 2019 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie. Tijdsduur: 127 minuten. IMDb-score: 6,7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: 6 Underground is 'spektakel' op hoogste niveau of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen