Topper AZ - Ajax live op tv

Topper AZ - Ajax live op tv
Gaat AZ punten pakken tegen getergd Ajax?

Sport :

Op zondag 15 december spelen Ajax en AZ in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar, voor de eerste keer weer in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Ajax

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax zit niet echt in een lekkere fase. De Amsterdammers bleven een hele lange fase stabiel winnen, maar na de wedstrijd tegen FC Twente ging het bergafwaarts. Zowel tegen Willem II als tegen Valencia in de Champions League ging het flink mis en coach Erik ten Hag zou best wel eens met lood in zijn schoenen naar Alkmaar kunnen vertrekken.

AZ
AZ zit, in tegenstelling tot Ajax, nog steeds in een uitstekende fase. Ondanks het verlies tegen Manchester United afgelopen donderdag zal de ploeg uit Alkmaar nog steeds een uitstekend gevoel hebben voorafgaand aan deze wedstrijd. Zeker nu de ploeg van Arne Slot eindelijk weer echt thuis speelt.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

AZ - Ajax is zondag 15 december om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topper AZ - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen