Topper Feyenoord - PSV live op tv

Topper Feyenoord - PSV live op tv
Haalt Van Bommel de kerst?

Sport :

Op zondag 15 december spelen PSV en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV bezet op dit moment de vierde plaats in de Eredivisie met 31 punten. Dit zegt verder weinig, want de achterstand op Ajax is maar liefst 10 punten, terwijl de voorsprong op Feyenoord (op de achtste plaats) 6 punten. De ploeg van Mark van Bommel, die met het huidige spelersmateriaal eigenlijk tweede moet kunnen staan, is niet echt lekker bezig. Winnen ze in de Kuip wel?

Feyenoord
Feyenoord staat op de 8ste plaats met 25 punten. De achterstand op PSV is dus zes punten en de Rotterdammers kunnen beter naar boven dan naar beneden kijken. Een vijfde plaats is bij een overwinning mogelijk.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - PSV is zondag 15 december om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topper Feyenoord - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen