Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: "Ik kan geen tv kijken!"

Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: "Ik kan geen tv kijken!"
Boom blokkeert tv-signaal

Kijktip :

Deze donderdag (12 december) moet mr. Frank Visser opnieuw zijn geduld zien te bewaren bij het oplossen van twee tamelijk bizarre zaken in Mr. Frank Visser rijdt visite. Aan bod komen een verstoord tv-signaal en een verwijderd graf.

Passie voor tv kijken
In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus Bianca samen in een fijn appartementje, waar ze zich gezamenlijk kunnen laven aan hun favoriete hobby: tv kijken. Ze hebben speciaal twee schotels laten installeren, waarmee ze honderden internationale zenders kunnen ontvangen. Het loopt echter uit op een teleurstelling. Volgens henzelf wordt het signaal geblokkeerd door de bomen die tegenover hun appartement staan.

Vechtpartij
Voor de tweede zaak bezoekt mr. Visser meneer Beusenberg. Hij is boos, maar vooral verdrietig, want het graf van zijn ouders is zonder zijn medeweten opgezegd - en de steen is al verwijderd. Vervolgens is de ruzie tussen boer Toon en meneer Beusenberg zo hoog opgelopen, dat het is uitgedraaid op een vechtpartij waarbij rake klappen zijn gevallen.

Mr. Frank Visser rijdt visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: "Ik kan geen tv kijken!" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen