Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak begint op 2 januari

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak begint op 2 januari
Wederom een aantal spraakmakende zaken

Nieuws :

Sinds zijn overstap van de publieke omroep naar SBS 6 blijft mr. Frank Visser onverminderd populair. Daarom is er weer een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak in aantocht. Op donderdag 2 januari 2020 is de eerste aflevering te zien.

Gluren bij de buren
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen reizen mr. Visser en presentator Viktor Brand naar Amsterdam-Noord, waar ze op bezoek gaan bij de ras-Jordanese Sophie en haar buurvrouw Ria. Volgens Sophie gluurt Ria 's avonds bij haar naar binnen, en daar blijft het niet bij: ze zou ook op de ramen bonken en zelfs hondendrollen in haar tuin gooien. Volgens Ria is Sophie echter gestoord, en ze ontkent alle beschuldigingen.

Uitgescholden
Ria zegt namelijk dat ze zorgt voor haar gehandicapte zus, en dus helemaal geen tijd heeft om haar buren lastig te vallen. De gemoederen lopen steeds hoger op, want Sophie heeft haar buurvrouw zelfs uitgescholden op straat. Aan mr. Visser en Brand om de boel weer te sussen en tot een oplossing te komen. Het zal niet de enige burenruzie zijn die ze dit jaar behandelen. "In het komende seizoen lopen de buren perikelen weer hoog op. Het is altijd weer spannend en een uitdaging om de conflicten tot bedaren te brengen," aldus Brand.

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak is vanaf donderdag 2 januari 2020 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak begint op 2 januari of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen