PSV - Rosenborg live op tv (Europa League)

PSV - Rosenborg live op tv (Europa League)
Beide ploegen al uitgeschakeld

Sport :

Alle hoogtepunten


PSV - Rosenborg is een wedstrijd om des keizers baard. Tenminste, als het gaat om tickets voor de volgende ronde in de Europa League. Beide ploegen zijn al uitgeschakeld. Er staan nog wel winstpremies en UEFA-punten op het spel. RTL 7 en FOX Sports 2 doen op donderdag 12 december om 18.55 uur live verslag.

Om 21.00 uur zijn de wedstrijden FC Porto - Feyenoord en Manchester United - AZ live op tv.

Uitgeschakeld
Na de 4-0 nederlaag bij Sporting Portugal is PSV uitgeschakeld in Groep D. De Portugezen gaan samen met LASK, dat vier punten pakte tegen PSV, door naar de knock-outfase.

Vertrouwen
De Eindhovenaren kunnen tegen Rosenborg aan hun vertrouwen werken. De wedstrijd in Noorwegen werd met 4-1 gewonnen. Afgelopen weekend won PSV met 5-0 van Fortuna Sittard en komende zondag staat Feyenoord-uit op het programma.

PSV - Rosenborg is donderdag 12 december om 18.55 uur live te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. De voorbeschouwingen op de gehele Europa League-avond beginnen om 17.30 uur (FOX Sports 1 en 2) en 18.00 uur (RTL 7). De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Rosenborg live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen