Vanavond in Ladies Night: Carolien Borgers, Patty Brard en vrouwen over vergeving

Vanavond in Ladies Night: Carolien Borgers, Patty Brard en vrouwen over vergeving
Alle onderwerpen van vandaag

Kijktip :

Vanavond (woensdag 11 december) is er weer een nieuwe aflevering van Ladies Night te zien op Net 5. Naast enkele vaste vriendinnen van de show zijn er ook andere vrouwen met bijzondere en emotionele verhalen te gast in de talkshow van Merel Westrik.

Vriendinnen
Deze drie vriendinnen van de show zijn vanavond te gast:
:person
:person
:person

Vergeving
De twee andere onderwerpen gaan hoofdzakelijk over het vergeven van anderen, zo aan het eind van het jaar.

  • Jacquelines zusje Nadine werd dertien jaar geleden door haar ex-vriend met 36 messteken om het leven gebracht. Jacqueline vertelt waarom ze de moordenaar van haar zusje heeft vergeven. Vorige maand zocht ze hem op om dat te vertellen.
  • Ook Anke en haar dochter Anette vergaven iemand. Een aantal maanden geleden raakte de tachtigjarige Anke zwaargewond in Breda, toen een automobilist haar overreed op het moment dat ze met haar rollator de straat overstak. De man reed twee keer over haar heen en liet Anke vervolgens zwaargewond op straat achter. Onlangs zochten ze de man op in de gevangenis, waar hij een celstraf van zeven maanden uitzit.

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV