De kennis van nu blikt in speciale uitzending terug op afgelopen vijf jaar

De kennis van nu blikt in speciale uitzending terug op afgelopen vijf jaar
Vrijdagavond te zien op NPO 2

Kijktip :

Het wetenschappelijke programma De kennis van nu blikt op vrijdag 13 december terug op de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar, in een speciale uitzending. Welke ontwikkelingen baarden het meeste opzien?

Jubileum
De kennis van nu bestaat zelf vijf jaar en dus is er alle reden om, aan het einde van een decennium, terug te blikken op een aantal bijzondere gebeurtenissen en onderzoeken. Zo ging de eerste aflevering van De kennis van nu over de slechte invloed van zitten op onze gezondheid. Ook is er morgen aandacht voor de missie van ruimtesonde Rosetta en de klimaatexpeditie naar Antarctica.

Diabetes
En hoe staat het er eigenlijk voor met de behandeling van diabetes? De kennis van nu licht een bijzonder project van Robin Koops uit, dat in 2016 startte; hij is Nationaal Icoon 2019, maar zelf ook diabetespatiënt. Hoe ver is hij nu met de ontwikkeling van de kunstalvleesklier? De kennis van nu wordt gepresenteerd door Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen.

De speciale uitzending van De kennis van nu is op vrijdag 13 december om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De kennis van nu terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De kennis van nu blikt in speciale uitzending terug op afgelopen vijf jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV