Vrijdag in André Rieu: Welcome to my world: verrassing voor bruid

Vrijdag in André Rieu: Welcome to my world: verrassing voor bruid
Violist laat dromen uitkomen

Kijktip :

Op vrijdag 13 december wordt alweer de voorlaatste aflevering van het huidige seizoen van André Rieu: Welcome to my world uitgezonden. In deze aflevering laat de wereldberoemde Limburgse violist dromen uitkomen.

Trouwjurk
Rieu verrast een hevig blozende bruid met haar droomtrouwjurk. Daarnaast kunnen een aantal van zijn fans plaatsnemen tussen het orkest. Franco, de contrabassist, reist naar Italië om zijn moeder te verrassen. Hij brengt haar terug naar Maastricht, zodat ze voor het eerst in dertig jaar haar zoon kan zien spelen op het podium.

Achter de schermen
In de realityserie André Rieu: Welcome to my world geeft André Rieu een exclusief kijkje achter de schermen bij zijn enorme wereldtournees. Hij is namelijk over de hele planeet beroemd en geliefd: concerten in Australië, Israël en de Verenigde Staten zijn niets nieuws voor hem. Voor duizenden toeschouwers speelt hij populaire klassieke muziek.

De realityserie André Rieu: Welcome to my world is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van André Rieu: Welcome to my world terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in André Rieu: Welcome to my world: verrassing voor bruid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV