Vanavond op tv: FC Porto - Feyenoord (Europa League), slot Onze jongens op Java en meer

Vanavond op tv: FC Porto - Feyenoord (Europa League), slot Onze jongens op Java en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 12 december

Kijktip :

Na het debacle van Ajax is het vanavond de beurt aan Feyenoord om nog wel wat te maken van kwalificatie voor de volgende ronde. De Rotterdammers hebben namelijk nog de kans om door te gaan, maar dan moeten ze sowieso zelf winnen van FC Porto. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 12 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Onze jongens op Java

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Vanavond is de vierde en laatste aflevering van Onze jongens op Java, waarin journalist en historicus Coen Verbraak met Indiëveteranen spreekt. Ze doen pas na zeventig jaar hun verhaal. Den Haag stuurde honderdtwintigduizend militairen naar Indonesië om de nationalistische opstand neer te slaan. Veertien van de militairen vertellen over die gebeurtenissen.


Keuringsdienst van waarde: Yorkham

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanavond doet de Keuringsdienst van waarde onderzoek naar Yorkham. Zoveel mensen zoveel wensen, en even zoveel soorten ham in de supermarkt. Maar de populaire Yorkham torent qua prijs wel opvallend hoog boven de andere hammen uit. Maar hoe komt de ham aan zijn naam? In Engeland leert de Keuringsdienst dat de ham uit de bil van een bijzonder varken wordt gesneden.


Live: FC Porto - Feyenoord (Europa League)

RTL 7
RTL 7
21:00 uur

Live verslag FC Porto - Feyenoord in de laatste speelronde van de groepsfase van de Europa League. Feyenoord heeft nog een kleine kans om de volgende ronde, de knock-outfase, te halen. Daarvoor moet het zelf winnen bij Porto en moet Rangers in dezelfde groep thuis winnen van Young Boys. De Rotterdammers staan namelijk met slechts vijf punten laatste in de groep, maar de achterstand op koploper Rangers is slechts drie punten. Young Boys en Porto staan twee punten boven Feyenoord.


Mr. Frank Visser rijdt visite: geen tv-signaal

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite moet Frank Visser de problemen van een geblokkeerd tv-signaal en een verwijderd graf zien op te lossen. In het Limburgse Ittervoort wonen Huub en zijn zus Bianca samen in een fijn appartement. Ze delen een grote passie: tv-kijken. Ze worden naar eigen zeggen gedwarsboomd door de bomen tegenover hun appartement waardoor ze geen signaal hebben. Ook bezoekt mr. Visser meneer Beusenberg op een begraafplaats.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: FC Porto - Feyenoord (Europa League), slot Onze jongens op Java en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen