Laatste seizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari te zien op NPO 3 en NPO Start

Laatste seizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari te zien op NPO 3 en NPO Start
Dramaserie bereikt eindelijk climax

Nieuws :

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf zondag 9 februari 2020 is het zover: dan begint het derde en laatste seizoen van Hollands Hoop op NPO 3. De serie is vanaf dan ook te zien op NPO Start. Hoe gaat dit verhaal aflopen?

Forensisch psychiater
Hollands Hoop gaat over de forensisch psychiater Fokke Augustinus (gespeeld door Marcel Hensema), die met een burn-out thuiszit en na het overlijden van zijn vader diens boerderij erft. Hij besluit het roer om te gooien en met zijn vrouw en kinderen te verhuizen naar het Groningse platteland, maar eenmaal aangekomen ontdekken ze dat de boerderij een wietplantage is.

Drugsimperium
De boerderij, genaamd "Hollands Hoop", is onderdeel van een enorm drugsimperium, en Fokke wordt langzaam maar zeker deze duistere wereld ingezogen. Door de enorme geldstromen die in deze wereld omgaan, tovert Fokke het zieltogende boerendorpje om tot een welvarende gemeenschap. Hij groeit uit tot de leider van het imperium, maar kan hij dat ook blijven?

Het derde en laatste seizoen van Hollands Hoop is vanaf zondag 9 februari 2020 wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt elke aflevering van Hollands Hoop terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste seizoen Hollands Hoop vanaf 9 februari te zien op NPO 3 en NPO Start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen