The Roast of Ali B.: Om deze reclames wordt Ali B. snoeihard afgekraakt

The Roast of Ali B.: Om deze reclames wordt Ali B. snoeihard afgekraakt
Zie Ali schitteren in commercials van T-Mobile, Yarden en Lidl

Kijktip :

Nog heel even geduld en dan is The Roast of Ali B. eindelijk te zien bij Comedy Central. Verschillende roasters, zoals Henry van Loon, Waylon en Ferry Doedens nemen het woord om de rapper helemaal af te branden. Een dankbaar onderwerp? Alle reclames waarin Ali B. te zien is.

Je kunt de tv niet aanzetten of Ali is in beeld. Is hij niet te gast bij De Wereld Draait Door of te zien als jurylid in The Voice Of Holland, dan schittert hij wel in een reclame van T-Mobile, Yarden of Lidl. Een goede reden voor de roasters om Ali te kronen tot geldwolf tijdens The Roast of Ali B.. Maar in welke reclames was de rapper eigenlijk precies te zien? Hieronder vind je een overzicht van een aantal commercials met Ali B. in de hoofdrol:

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Bekijk hier op welk kanaal Comedy Central bij jouw tv-aanbieder te zien is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Roast of Ali B.: Om deze reclames wordt Ali B. snoeihard afgekraakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV