New Amsterdam seizoen 2 vanaf januari op Net5

New Amsterdam seizoen 2 vanaf januari op Net5
Nieuwe start voor Dr. Max Goodwin in New Amsterdam

Kijktip :

In juni 2019 eindigde het eerste seizoen van New Amsterdam, maar de Net5 favoriet komt begin volgend jaar terug op de buis met het tweede seizoen. New Amsterdam is een serie over het oudste ziekenhuis van Amerika en tevens het enige ziekenhuis waar iedereen terecht kan. Hier doet Dr. Max Goodwin zijn intrede als nieuwe medisch directeur, zijn onconventionele methodes zorgen voor de nodige onrust binnen het team.

Nieuw begin voor Dr. Max Goodwin
In het tweede seizoen probeert Dr. Goodwin zijn draai weer te vinden na twee ingrijpende gebeurtenissen: het catastrofale ongeluk en de geboorte van zijn dochter. Terwijl hij zich weer helemaal op zijn werk stort, worstelt Dr. Kapoor ondertussen met de clichés die hij ervaart als arts.

Drie vrouwen
Bekijk de trailer van New Amsterdam seizoen 2 hieronder, waarin te zien is dat één van de drie vrouwen in Dr. Max Goodwin's leven, het waarschijnlijk niet zal overleven.

Trailer New Amsterdam seizoen 2

New Amsterdam is vanaf dinsdag 7 januari wekelijks om 21.30 uur te zien bij Net5, direct na de populaire Amerikaanse serie Grey's Anatomy (seizoen 16), die dinsdag 7 januari om 20:30 uur van start gaat.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op New Amsterdam seizoen 2 vanaf januari op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen