Grey's Anatomy seizoen 16 begin 2020 op tv

Grey's Anatomy seizoen 16 begin 2020 op tv
Populaire medische dramaserie keert terug

Kijktip :

Het nieuwe jaar begint goed voor de fans van Grey's Anatomy. Seizoen 16 van een van de populairste Amerikaanse series is vanaf dinsdag 7 januari te zien op Net5.

24 afleveringen
De afleveringen van het nieuwste seizoen worden drieënhalve maand na de eerste uitzending op de Amerikaanse televisie uitgezonden. Seizoen 16 bestaat uit 24 afleveringen, dus het komende half jaar is de dinsdagavond gereserveerd voor Grey's Anatomy.

Ontslagen
De laatste aflevering van seizoen 15 eindigde nogal onheilspellend voor het hoofdpersonage Meredith Grey: ze werd ontslagen nadat ze had bekend schuldig te zijn aan fraude. Daarop gaf Meredith zichzelf aan bij de politie.

Gevolgen
In het nieuwe seizoen zal duidelijk worden wat de gevolgen zijn voor Meredith en of weer aan de slag kan bij het Grey Sloan Memorial. En wat is er gebeurd met Jackson nadat hij in de mist verdween?

Grey's Anatomy seizoen 16 is vanaf dinsdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Daarna kun je Grey's Anatomy terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grey's Anatomy seizoen 16 begin 2020 op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen