Nieuw seizoen Dutchie in Dubai (LINDA. Original) vanaf 14 december te zien

Nieuw seizoen Dutchie in Dubai (LINDA. Original) vanaf 14 december te zien
Merel Trip leidt droomleven in Dubai

Nieuws :

Vanaf zaterdag 14 december is het tweede seizoen van de LINDA. Original Dutchie in Dubai te zien op de website van LINDA. In de webserie volgen we Merel Trip, die al bijna tien jaar een droomleven in Dubai leidt. In het nieuwe seizoen leren we haar nog beter kennen.

Ibiza
Dit seizoen brengt Merel ook een groot deel van haar tijd door op party-eiland Ibiza, om aan de extreme hitte van Dubai te ontsnappen. Ze heeft er inmiddels een nieuwe carrière bij als influencer, maar ook haar VIP-servicebedrijf INVIP vraagt nog steeds om haar aandacht. Dit bedrijf voorziet de grote sterren van alle dingen die ze zich maar kunnen wensen: van private jets tot jachten en kamelen.

Oma
In het nieuwe seizoen laat Merel ook een andere kant van zichzelf zien. Ze is niet alleen maar bezig met haar uiterlijk, lijf en luxe: Merel brengt een bezoek aan haar oma, waar ze buitengewoon openhartig vertelt over haar verleden. Verder is ze druk bezig met het organiseren van een benefietavond voor haar allerbeste jeugdvriendin Sanne, die de ziekte van Lyme heeft.

Het nieuwe seizoen van Dutchie in Dubai is vanaf zaterdag 14 december wekelijks om 15.00 uur te zien op de website van LINDA.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dutchie in Dubai (LINDA. Original) vanaf 14 december te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen