Zangwedstrijd We Want More met jurylid Davina Michelle begin 2020 op SBS 6

Zangwedstrijd We Want More met jurylid Davina Michelle begin 2020 op SBS 6
De winnaar verdient 100.000 euro

Nieuws :

UPDATE: de nieuwe zangwedstrijd We Want More is vanaf vrijdag 12 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

SBS 6 zal zich in 2020 weer wagen aan een nieuwe zangwedstrijd: We Want More. Vijf juryleden zullen de talenten van zangers, zangeressen, duo's en zelfs koren beoordelen. Twee juryleden zijn inmiddels bekend: Trijntje Oosterhuis en niemand minder dan Davina Michelle. De Beste Zangers-ster zal debuteren als jurylid.

Auditierondes
De audities voor het nieuwe programma zijn momenteel in volle gang en lopen nog tot 15 januari 2020. Tijdens de audities moeten de kandidaten vier van de vijf juryleden zien te overtuigen van hun kwaliteiten; alleen dan mogen ze door naar de volgende ronde. De jury mag tot het eind van de auditie hun stem geven, maar die ook weer intrekken - als deelnemer mag je dus niet verslappen.

100.000 euro
Na twee rondes is het tijd voor de grote finale, die live op televisie wordt uitgezonden. De tien overgebleven acts maken nu allemaal kans op fantastische geldprijzen. De derde plaats is goed voor 10.000 euro, op plek twee ga je er met 25.000 euro vandoor en de winnaar strijkt 100.000 euro op. En dat geld mogen ze vrij besteden, want je zit als winnaar niet vast aan een contract. Dan moet je echter wel de jury én de kijker omver blazen.

Dit is de jury van We Want More

Ali B.

Rapper en tv-persoonlijkheid

André Hazes

Volkszanger en tv-persoonlijkheid

Davina Michelle

Zangeres

Trijntje Oosterhuis

Zangeres en voormalig jurylid The Voice of Holland

Henk Poort

Operazanger

De nieuwe talentenjacht We Want More is in het voorjaar van 2020 te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Wanneer er meer bekend is over de startdatum en de uitzendtijden, lees je het op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zangwedstrijd We Want More met jurylid Davina Michelle begin 2020 op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen