Nieuw seizoen Ik vertrek begint zaterdag op NPO 1

Nieuw seizoen Ik vertrek begint zaterdag op NPO 1
Vier nieuwe afleveringen

Kijktip :

Vanaf zaterdag 14 december zijn er weer vier nieuwe afleveringen van Ik vertrek te zien op NPO 1. Opnieuw volgen we een aantal Nederlanders die het aandurven om huis en haard achter te laten en in het buitenland een nieuw leven op te bouwen.

Eeuwenoude boerderij
De 40-jarige stadsontwikkelaar Myron en zijn 37-jarige partner Dora, een cultureel ondernemer, zijn altijd op zoek naar avontuur. Wanneer ze op een eeuwenoude boerderij in de Italiaanse regio Le Marche stuiten, beginnen hun handen dan ook flink te jeuken. Ze besluiten de boel op te kopen, met als doel er binnen een half jaar een camping met 25 staplaatsen en een sanitair gebouw te plaatsen.

Gescheiden leven
Myron en Dora willen niet in één keer alle Nederlandse schepen achter zich verbranden, en dus blijft Dora nog een tijdje in Nederland met hun twee kinderen: Qing van vijf en Ramses van één. Zij moet het geld binnenbrengen, terwijl Myron in Italië de verbouwing op zich neemt. Het gescheiden leven van zijn vrouw en kinderen valt hem echter zwaar.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek begint op zaterdag 14 december om 21.30 uur op NPO 1 en is daarna op de zaterdagen 28 december, 4 en 11 januari te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ik vertrek begint zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen