Finale Expeditie Robinson zondag te zien op RTL 4

Finale Expeditie Robinson zondag te zien op RTL 4
Wie mag zich de nieuwe Robinson noemen?

Kijktip :

Op zondag 15 december komt het twintigste seizoen van Expeditie Robinson tot een grote climax. Rond de klok van 21.30 uur zullen we weten wie zich een jaar lang Robinson mag noemen. In de finale strijden Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac tegen elkaar.

Liveshow
Zij zijn de overgebleven kandidaten van een groep van twintig, waarmee het seizoen werd begonnen. Nog één keer moeten ze alles uit de kast halen in een bikkelharde strijd om de eindzege. Hugo lijkt de favoriet op basis van de vele gewonnen proeven op finalisteneiland, maar niets is zeker. De finale is ook dit jaar een grote liveshow: in de Werkspoorkathedraal in Utrecht kijken presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels met de twintig deelnemers naar de finaleproef.

Kritiek
Qua kijkcijfers was het jubileumseizoen een succes, met elke zondag rond de 1,5 miljoen kijkers, maar er was zelden zo veel kritiek als dit jaar. Kijkers waren verbolgen over het feit dat ijzersterke kandidaten als Tim Coronel naar huis werden gestuurd, terwijl zij in hun ogen de 'echte' Robinsons waren. De grootste blunder moest echter nog komen: vorige week zondag waren vóór de uitzending per ongeluk al de drie finalisten te zien, waardoor de halve finale van alle spanning ontnomen werd.

De finale van Expeditie Robinson is op zondag 15 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Expeditie Robinson zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen