Finale WK handbal Nederland - Spanje live op tv

Finale WK handbal Nederland - Spanje live op tv
Tweede WK-finale voor Oranje

Sport :

Op zondag 15 december spelen de Nederlandse handbalsters om 12.30 uur in de finale van het WK handbal tegen Spanje. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden de handbalfinale live op tv uit.

Hoogtepunten

Reacties

Thriller
In de halve finale won Nederland, dankzij een doelpunt in de laatste seconden van de wedstrijd, van Rusland. Het was een ware thriller, die continu gelijk opging. Het werd uiteindelijk 33-32 voor Nederland.

Tweede finale
Het toernooi verliep wisselvallig, met drie nederlagen in de twee groepsfases. Toch haalde Nederland de halve finale en uiteindelijk voor de tweede keer de WK-finale. In 2015 verloren ze die van Noorwegen. Als Nederland zondag wint, is het ook zeker van de Olympische Spelen in 2020.

De WK-finale handbal Nederland - Spanje is zondag 15 december om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport, kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en betaalzender Ziggo Sport Select. De samenvatting verschijnt na afloop op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale WK handbal Nederland - Spanje live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen