Finale Maestro zondag op NPO 1: wie gaat er winnen?

Finale Maestro zondag op NPO 1: wie gaat er winnen?
Wordt het Lucas Hamming of Monic Hendrickx?

Kijktip :

Op zondag 15 december is het zo ver: finalisten Lucas Hamming en Monic Hendrickx nemen het in de finale van Maestro tegen elkaar op. Wie van de twee heeft het grootste dirigeertalent in zich en overtuigt de jury van zijn of haar kwaliteiten?

Afvallers
Het seizoen van Maestro begon met acht bekende Nederlanders, maar die vielen één voor één af. Achtereenvolgens moesten Lange Frans, Jörgen Raymann, Natasja Froger, Ria Bremer, Stefano Keizers en Tatum Dagelet het podium verlaten. In de finale dirigeren Hamming en Hendrickx de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze.

Eigen keuze
Lucas Hamming heeft gekozen voor het thema van de tv-serie Floris, waar Monic Hendrickx in de finale het eerste deel van het Stabat Mater van componist Pergolesi dirigeert: 'Stabat Mater Dolorosa'. Hun optredens worden beoordeeld door de jury, bestaande uit Isabelle van Keulen, Vincent de Kort en Dominic Seldis. De presentatie is in handen van Frits Sissing.

De finale van Maestro is op zondag 15 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de finale van Maestro terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale Maestro zondag op NPO 1: wie gaat er winnen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier