Nieuw seizoen Heel Holland Bakt begint zondag op NPO 1

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt begint zondag op NPO 1
Op zoek naar de meest getalenteerde thuisbakker

Kijktip :

Vanaf zondag 15 december is het zevende seizoen van kijkcijferkanon Heel Holland Bakt te zien op NPO 1. Opnieuw gaan Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, samen met presentator André van Duin, op zoek naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland.

Bakkamp
Dit seizoen begint met vijftig thuisbakkers, die van heinde en verre naar de Heel Holland Bakt-braderie komen met hun baksels. Daar worden hun creaties geproefd en beoordeeld door Janny en Robèrt. De bakkers krijgen daarnaast een intensief bakkamp van Robèrt, die ze voorziet van een aantal handige tips en trucs.

Naar de tent
Van de vijftig kandidaten kunnen er helaas maar tien overblijven. Zij worden door Janny en Robèrt uitverkoren om de inmiddels legendarische Heel Holland Bakt-tent te betreden, waar ze aan de zenuwslopende afvalrace beginnen. Volgende week (zondag 22 december) staat meteen het thema 'kerst' op het programma voor de tien gelukkigen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is op zondag 15 december om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna zijn de afleveringen elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Heel Holland Bakt begint zondag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen