Spannend sf-avontuur Oblivion vanavond op Veronica en te streamen via Netflix

Spannend sf-avontuur Oblivion vanavond op Veronica en te streamen via Netflix
Nucleaire oorlog heeft aarde verwoest

Kijktip :

De laatste jaren profileert Tom Cruise zich regelmatig als science fiction-acteur, naast zijn bestaan als dramatisch acteur en actieheld. In de science fiction-film Oblivion komen die drie kanten van Cruise bij elkaar. Je ziet de film vanavond op Veronica, maar hij is ook te streamen via Netflix, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
Na een jarenlange nucleaire oorlog is de wereld onbewoonbaar geworden voor mensen, maar niet voor aliens. Jack (gespeeld door Cruise) werkt als een van de laatste drone-reparateurs om essentiële grondstoffen op te halen van de planeet aarde. Tijdens een missie komt hij in contact met een ruimteschip met een wel heel bijzondere passagier. Hierdoor gaat hij heel zijn bestaan in twijfel trekken, en komt het lot van de hele mensheid zelfs in zijn handen terecht.

Spektakel
Ondanks de veelzijdigheid van Cruise kun je één ding van zijn films verwachten: spektakel. Ook in Oblivion is dat er weer in overvloed, naast indrukwekkende beelden van een verwoeste aarde. Gelukkig hoeft Cruise niet in zijn eentje de kar te trekken, want in de film zijn ook gerespecteerde acteurs als Olga Kurylenko, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau en Melissa Leo te zien. Oblivion is geregisseerd door Joseph Kosinski, die Cruise ook zal regisseren in de Top Gun-reboot Top Gun: Maverick.

De film Oblivion (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 14 december om 20.00 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spannend sf-avontuur Oblivion vanavond op Veronica en te streamen via Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen