Nieuw seizoen Een huis vol begint maandag op NPO 1

Nieuw seizoen Een huis vol begint maandag op NPO 1
Grote Nederlandse gezinnen

Kijktip :

Op maandag 16 december begint het negende seizoen van Een huis vol, waarin drie grote Nederlandse gezinnen een exclusief kijkje in hun hectische leven geven. De familie Buddenbruck (tien kinderen) kenden we al, maar dit seizoen maken we ook kennis met twee nieuwe gezinnen.

Familie Jelies en familie Kraan
Die twee nieuwe gezinnen zijn de familie Jelies en de familie Kraan. Johan en Janneke staan aan het hoofd van het gezin Jelies, dat met hun met hun zeven dochters én enige zoon Harrie in Tollebeek in de Noordoostpolder woont. De familie Kraan is een samengesteld gezin: moeder Linda heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk en vader Ivan had al een zoon. Inmiddels telt het gezin zeven kinderen.

Bijzondere dag
In de eerste aflevering beleeft de familie Buddenbruck direct een bijzondere dag. Thaila en Rob hebben groot nieuws en dat willen ze natuurlijk met alle kinderen delen! Het nieuws blijkt nog ingrijpender te zijn als er misschien een tweede verrassing is waar niemand op gerekend heeft. Ook bij de families Jelies en Kraan gebeurt er genoeg in deze eerste aflevering: van leefregels tot het bespreken van schoolzaken.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Een huis vol is op maandag 16 december om 19.20 uur te zien op NPO 1. De afleveringen erna, vanaf dinsdag 17 december, starten om 19.00 uur op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Een huis vol begint maandag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV