Kerst op Chateau Meiland begint al op maandag 16 december

Kerst op Chateau Meiland begint al op maandag 16 december
De Meilandjes zijn er vroeg bij

Kijktip :

Het duurt nog ruim een week voordat de kerstdagen echt beginnen, maar de familie Meiland is er in hun chateau al vroeg bij. Op maandag 16 december begint de vierdelige serie Kerst op Chateau Meiland op SBS 6, waarin Martien en co hun kasteel in kerstsferen brengen.

Bijzonder jaar
Voor de familie Meiland was het een bijzonder jaar. Meer dan tien jaar na hun televisiedebuut in Ik vertrek keerden ze terug op de buis met Chateau Meiland. Voor SBS 6 was het de kijkcijferhit die ze nodig hadden: geregeld trok de familie zo'n 1,5 miljoen kijkers op de maandagavond. Nu is het tijd voor de familie om zich voor te bereiden op de feestelijkheden en de afsluiting van dit unieke jaar.

Groot kerstfeest
De Meilandjes organiseren een groot kerstfeest op hun chateau voor hun Nederlandse vrienden en familie, maar ook voor de Fransen die hebben geholpen bij de verbouwing van het kasteel. Ondertussen gaat het leven gewoon door, want de gasten moeten gewoon verzorgd worden. En zal het wel warm genoeg zijn in het chateau? Dat was eerder dit jaar namelijk een groot probleem.

Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 en 24 december vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Kerst op Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kerst op Chateau Meiland begint al op maandag 16 december of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen