Spoorloos vanaf maandag weer terug op NPO 1

Spoorloos vanaf maandag weer terug op NPO 1
Nieuwe verhalen over verre familieleden

Kijktip :

Vanaf maandag 16 december is er weer een nieuw seizoen van Spoorloos te zien op NPO 1. De Nederlandse tv-klassieker is al sinds 1990 op de buis, maar nog altijd zijn er Nederlanders die familieleden uit het oog zijn verloren. Spoorloos schiet te hulp.

Thailand
Het programma wordt weer gepresenteerd door Derk Bolt, die in het buitenland op zoek gaat naar de bloedverwanten, en Jetske van den Elsen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen horen we het verhaal van Anoi. Zij is geadopteerd uit Thailand en heeft, tijdens een vakantie met haar ouders en zusjes in 1995, een eenmalige en kortstondige ontmoeting met haar biologische moeder gehad.

Ongemakkelijk uurtje
Zoals dat zo vaak gaat met familieleden die je eigenlijk niet kent, leverde dat niet meer dan een ongemakkelijk uurtje op. Vervolgens verwaterde het contact al snel, maar nu heeft Anoi daar spijt van. Ze schakelt Spoorloos in, in de hoop een antwoord te krijgen op de vele vragen die ze heeft. Maar heeft moeder de tsunami van 2004 wel overleefd en is ze nog te vinden?

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 16 december wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos vanaf maandag weer terug op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen