Speciale aflevering Dream School maandag op tv: de reünie

Speciale aflevering Dream School maandag op tv: de reünie
Leerlingen komen jaar later weer bij elkaar

Kijktip :

Ruim een jaar geleden zaten een aantal onhandelbare pubers bij elkaar in de klas voor de laatste reeks van Dream School. Nu komen ze weer bij elkaar om te bespreken wat het programma ze heeft gebracht en hoe het hen na de opnames is vergaan.

Kerstdiner
Samen met hun oud-leerlingen en een aantal oud-docenten blikken ze terug op hun periode in Dream School, die bedoeld was om hun leven weer op de rails te krijgen. Ze krijgen bovendien nog één laatste les. Sterrenchef en tv-kok Ron Blaauw is aanwezig om samen met de leerlingen aan de slag te gaan in de keuken, waar ze een heerlijk kerstdiner zullen bereiden. Een feestelijke afsluiting.

Kritiek
Het lijkt allemaal weer koek en ei tussen de deelnemers en de programmamakers, maar dat was niet altijd zo. Tijdens de uitzendingen van Dream School klonk er plots kritiek op van de leerlingen, die van mening waren dat ze te weinig nazorg kregen van Lucia Rijker en haar team. Volgens voormalig bokser Rijker moesten de leerlingen echter ook zelf aan de slag om hun leven helemaal op de rit te krijgen.

De speciale uitzending van Dream School, waarin de leerlingen weer bij elkaar komen, is op maandag 16 december om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciale aflevering Dream School maandag op tv: de reünie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen