Nieuw op Netflix, NPO Start Plus en meer in week 51

Nieuw op Netflix, NPO Start Plus en meer in week 51
Kijktips voor zaterdag 14 tot zaterdag 21 december 2019

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. The Two Popes (Netflix, 20 december)
The Two Popes is genomineerd door vier Golden Globes. Met Jonathan Pryce en Anthony Hopkins is de hoofdrollen moet deze film wel een instant hit zijn. Bekijk hier waar je The Two Popes kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Two Popes.

2. Togo (Disney+, 20 december)
ogo is gebaseerd op een levensecht avontuur in de Alaska-toendra en vindt plaats in 1925. De enige hoop van de toendra ligt bij één man – Leonhard Seppala (William Dafoe) en zijn leidende sledehond, Togo. Bekijk hier waar je Togo kunt bekijken.

3. Angel Has Fallen (Pathé Thuis, 14 december)
Het derde en 'laatste' avontuur van Gerard Butler als geheim agent Mike Banning. Na de gebeurtenissen van London Has Fallen wordt Banning beschuldigd van moord op de president. Bekijk hier waar je Angel Has Fallen kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Angel Has Fallen.

Gloednieuwe series

4. Poldark, S5 (NPO Start Plus, 14 december)
Een van de meest bekeken Engelse detectives van de afgelopen jaren is Poldark. Nu is de serie in zijn geheel te zien op NPO Start, inclusief het nieuwe seizoen. Bekijk hier waar je Poldark kunt bekijken.

5. The Righteous Gemstones (Ziggo, 18 december)
Deze comedyserie kwam uit in 2019 en is een HBO-productie. De wereldberoemde Gemstone televangeliefamilie heeft een lange traditie van afwijkend gedrag, hebzucht en liefdadigheidswerk.. Bekijk hier waar je The Righteous Gemstones kunt bekijken.

6. The Witcher, S1 (Netflix, 20 december)
Dit is een serie waar al heel wat mensen al een hele lange tijd op aan het wachten zijn: The Witcher met Henry Cavill. Een hele dikke kijktip dus voor deze week. Bekijk hier waar je The Witcher kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Witcher.

Kijktip

Elke week zetten wij een film of serie centraal die wij bestempelen als kijktip voor de komende week.

7. Once Upon a Time in Hollywood (Pathé Thuis, 14 november)
Het nieuwe meesterwerkje van regisseur Quentin Tarantino en genomineerd voor vijf (!) Golden Globes. Bekijk hier waar je Once Upon a Time in Hollywood kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Once Upon a Time in Hollywood.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, NPO Start Plus en meer in week 51 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen