Nieuw op Netflix in januari 2020

Nieuw op Netflix in januari 2020
Van het Nederlandse Ares tot Oscarkandidaat Uncut Gems

Kijktip :

Netflix start het nieuwe jaar goed met drie series op 1 januari (Messiah, How to Get Away with Murder en Fenix) en een flinke hoeveelheid topfilms die je op nieuwjaarsdag al kunt bekijken. Verderop in de maand verschijnen er ook twee toppers: Het tweede seizoen van Sex Education en Adam Sandler's misdaadfilm Uncut Gems. Gids.tv zet de releases van Netflix op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Messiah (1 januari)
Netflix start de maand met een gloednieuwe serie. In Messiah onderzoekt de CIA een mysterieuze man, waarvan veel mensen geloven dat hij de teruggekomen Messias is. Bekijk hier meer over Messiah.

2. How to get Away With Murder; S5 (1 januari)
Het Emmy-winnende vijfde seizoen van How To Get Away With Murder is vanaf nieuwjaarsdag te zien op Netflix. Hoe gaat het verhaal van Annalise Keating verder? Bekijk hier meer over How To Get Away With Murder.

3. Mamma Mia! (1 januari)
Het wordt een vrolijk en zonnig nieuwjaar met deze instant classic. Mamma Mia! is een musicalfilm met de muziek van ABBA. Droom weg op een bijzonder zonnig eiland. Bekijk hier waar je Mamma Mia nog meer kunt kijken.

4. The Bourne Legacy (1 januari)
Na de legendarische Bourne-trilogie met Matt Damon was het in 2012 de beurt aan Jeremy Renner (Hawkeye in The Avengers) om de rol van Bourne op zich te nemen. Bekijk hier waar je The Bourne Legacy nog meer kunt kijken.

Tip! Er worden ook twee andere Bourne-films toegevoegd: The Bourne Ultimatum en The Bourne Identity.

5. De 'Jurassic Park'-trilogie (1 januari)
In 1993 kwam de legendarische film Jurassic Park in de bioscopen. Anno nu is de film nog steeds actueel en met vier vervolgen (en een vijfde op komst) misschien wel klassieker dan ooit. Ook deel 2 en deel 3 worden aan Netflix toegevoegd. Bekijk hier waar je Jurassic Park nog meer kunt kijken.

6. Dracula (4 januari)
Een nieuwe serie die de samenwerking tussen BBC en Netflix nog meer bekrachtigd: Dracula, met Claes Bang in de hoofdrol. Bekijk hier meer over Dracula.

7. Ares (17 januari)
De eerste Nederlandse Netflix Original is een feit. Ares is een verhaal over vier Nederlandse studenten die per ongeluk een portaal openen naar de Gouden Eeuw. Bekijk hier meer over Ares.

8. Sex Education; S2 (17 januari)
Het langverwachte tweede seizoen van Sex Education arriveert op 17 januari op Netflix. Het eerste seizoen van de serie werd alom geprezen. Bekijk hier meer over Sex Education.

9. The Chilling Adventures of Sabrina; S3 (24 januari)
Het derde seizoen (eigenlijk het derde deel (part)) van The Chilling Adventures of Sabrina is onderweg en verschijnt zowel in Amerika als in Nederland op 24 januari. Bekijk hier meer over The Chilling Adventures of Sabrina.

10. Uncut Gems (31 januari)
Netflix sluit de maand uitstekend af met de komst van Uncut Gems. De mogelijke Oscarkandidaat met in de hoofdrol Adam Sandler verscheen al in de Amerikaanse bioscopen. Bekijk hier meer over Uncut Gems.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Videoland, NPO Start Plus en Disney Plus.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in januari 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen