Vanavond op tv: Finale-avond Expeditie Robinson en Maestro, start nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Vanavond op tv: Finale-avond Expeditie Robinson en Maestro, start nieuw seizoen Heel Holland Bakt
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 december

Kijktip :

Zondag (15 december) is het zover. De finale van Expeditie Robinson. Wie zal Expeditie Robinson 2019 winnen? In de finale strijden Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac tegen elkaar. Zij zijn het overgebleven drietal van een groep van twintig, waarmee het seizoen begon. Nog één keer moeten deze kandidaten alles uit de kast halen. Hoe zij dit doen, zie je vanavond om 20:00 uur bij RTL 4 in de spannende finale van Expeditie Robinson.

Finale strijd
Het is een heuse finale-avond. Want ook de Maestro deelnemers Lucas Hamming en actrice Monic Hendrickx zijn in de finale beland. Ze moeten in deze live-uitzending ieder drie klassieke werken dirigeren. Wie van hen wordt na Lenette van Dongen, Spike, Leona Philippo en Maartje van de Wetering de vijfde winnaar van Maestro?

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt
Verder kun je vanavond op televisie een documentaire verwachten, waarin twee jaar lang een bouwproject in Rotterdam wordt gevolgd, van de eerste paal tot de oplevering, om een inzicht te krijgen in de leefwereld van bouwvakkers. Ben je een bak-liefhebber, dan kun je vanavond de eerste aflevering van het splinternieuwe seizoen Heel Holland Bakt zien. Wil je meer sensatie op de zondagavond? Zet de televisie dan om 21:30 uur op SBS6 voor Stegeman op de Bres.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: Expeditie Robinson

RTL 4
20:00 uur

Vanavond is dan eindelijk de finale van het populaire reality-survivalprogramma Expeditie Robinson. Van de twintig deelnemers zijn er nog drie finalisten over: Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac. In de allesbepalende finaleproef strijden ze tegen elkaar om de winst van het twintigste seizoen. De finale zie je vanavond om 20:00 uur bij RTL 4.


Live: Finale Maestro

NPO 1
20:25 uur

In de finale van Maestro, zondagavond live op tv, nemen de overgebleven deelnemers Monic Hendrickx en Lucas Hamming het tegen elkaar op. Zij zijn de beste van de acht BN'ers die zonder enige dirigeerervaring aan het programma begonnen. In de finale dirigeren ze o.a. de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze. Geniet om 20:25 uur van de Maestro-finale bij NPO 1.


Docu: Jongens van de Bouw

NPO 2
20:25 uur

Op NPO 2 kun je vanavond een documentaire zien waarin twee jaar lang een bouwproject in Rotterdam wordt gevolgd. Filmmaker Geertjan Lassche vroeg zich af: wie zijn toch die mannen die voor dag en dauw onderweg zijn in hun busjes naar bouwplaatsen in het land, terwijl de rest van Nederland nog slaapt? Ben je benieuwd geworden? Je kunt deze docu om 20:25 uur zien bij NPO 2.


Stegeman op de Bres: 'interieurverzorgster' zorgt voor ellende

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Stegeman op de Bres springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. De oplichtster blijft maar nieuwe slachtoffers maken. Marten is een van de slachtoffers en doet zijn verhaal. Kijk vanavond om 21:30 uur naar Stegeman op de Bres bij SBS6.


Terug: Heel Holland Bakt

NPO 1
21:40 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, een nieuwe zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland. Vijftig amateurbakkers komen in de eerste aflevering met hun thuisgemaakte baksels naar de Heel Holland Bakt-braderie. Daar komen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven langs om te proeven. De beste tien worden uitgekozen om mee te doen aan de afvalrace van Heel Holland Bakt de komende weken. Benieuwd naar de heerlijkste baksels op de Heel Holland Bakt-braderie? Kijk dan vanavond om 21:40 uur naar de eerste aflevering van dit populaire bakprogramma, te zien op NPO 1.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Finale-avond Expeditie Robinson en Maestro, start nieuw seizoen Heel Holland Bakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier