Nieuw reisprogramma De Bauers in Argentinië vanaf 2 januari te zien op RTL 4

Nieuw reisprogramma De Bauers in Argentinië vanaf 2 januari te zien op RTL 4
Frans Bauer en vrouw Mariska gaan weer op pad

Nieuws :

De tv-programma's van de altijd vrolijke zanger Frans Bauer blijven razend populair. Tegenwoordig maakt hij met zijn vrouw Mariska de wonderlijkste reizen, die op hilarische wijze worden gedocumenteerd op tv. Vanaf 2 januari schitteren ze in De Bauers in Argentinië.

Verwonderen
Frans en Mariska bezoeken het Zuid-Amerikaanse land van koningin Máxima, Diego Maradona en de tango. Acht afleveringen lang dompelen ze zich onder in de cultuur van Argentinië, waarbij ze van de ene verwondering in de andere vallen. Zoals altijd gaat dat weer gepaard met de nodige humor. Zelf zeggen Frans en Mariska over hun reis: "Het was een adembenemende reis met bijzonder mooie landschappen en geweldige steden en dorpjes.De mensen die we hebben mogen ontmoeten hebben een plek in ons hart gekregen."

Eerste aflevering
Voordat ze daadwerkelijk aan de reis beginnen, proberen Frans en Mariska zich zo goed mogelijk voor te bereiden. In de eerste aflevering ontmoeten ze Carel Kraayenhof, de man die onze koningin tot tranen toe roerde met zijn spel op de bandoneon. Maar tijdens hun reis zullen de Bauers nog veel meer bijzondere mensen ontmoeten en opmerkelijke dingen doen en zien. Zo voetballen ze op het heilige gras waar Maradona ooit zijn carrière begon en maken ze een indrukwekkende wandeling door het Andesgebergte.

Het reisprogramma De Bauers in Argentinië is vanaf donderdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Bauers in Argentinië terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw reisprogramma De Bauers in Argentinië vanaf 2 januari te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier