Finale Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland en Kees Tol strijden om winst

Finale Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland en Kees Tol strijden om winst
Wie is de beste fotograaf?

Kijktip :

Na weken van bittere strijd zijn er nog twee bekende Nederlanders in de race voor de winst van Het Perfecte Plaatje: Kees Tol, presentator, en Jamie Westland, de drummer van Di-rect. Wie van de twee weet de jury het meest te overtuigen van zijn kwaliteiten?

Afvallers
Het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje begon met acht deelnemers, maar in de afgelopen weken zijn er al een aantal van hen afgevallen. Zo bleken onder anderen Froukje de Both, Daphne Deckers en Johnny Kraaijkamp jr. niet goed genoeg voor de finale. De vele verschillende opdrachten die de kandidaten kregen, werden het best uitgevoerd door Tol en Westland.

Oman
Voor de finale reist presentator Tijl Beckand met de finalisten af naar het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten: Oman. Hier krijgen Tol en Westland drie shoots voor de kiezen, met een overdaad aan 'eye candy'. Nadat deze opdrachten zijn uitgevoerd, is het aan juryleden Cynthia Boll en William Rutten om te bepalen wie de winnaar van Het Perfecte Plaatje wordt.

De finale van Het Perfecte Plaatje is op woensdag 18 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland en Kees Tol strijden om winst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier