Nieuwe talentenjacht Nu of nooit begint donderdag op RTL 4

Nieuwe talentenjacht Nu of nooit begint donderdag op RTL 4
Ouderen krijgen een nieuwe kans

Kijktip :

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je een bejaard persoon spreekt, die vertelt dat ze een hele andere carrière zouden willen als ze een tweede kans krijgen? Die tweede kans krijgen ze in de nieuwe talentenjacht Nu of nooit, gepresenteerd door Lieke van Lexmond.

Talenten
Voor het programma hebben een aantal oudere mensen tussen de zestig en honderd jaar zich aangemeld. Zij bezaten in hun jongere jaren een groot talent, bijvoorbeeld op het gebied van acteren, dansen, musiceren of sporten. Nu krijgen ze eindelijk een groot podium om hun talent te etaleren. Kunnen ze het nog steeds zo goed als vroeger?

Professional
De kandidaten hoeven deze weg echter niet in hun eentje te bewandelen, want ze krijgen hulp van een professional. Die kijkt naar de mogelijkheden: is er nog kans om die grote (jeugd)droom te verwezenlijken? De senioren oefenen net zo lang tot ze alsnog klaar zijn voor de ultieme uitvoering, die ze tientallen jaren geleden al hadden willen geven.

Nu of nooit is vanaf donderdag 19 december wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Nu of nooit terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talentenjacht Nu of nooit begint donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV