Allerlaatste Pauw: Johan Derksen, Britt Dekker & Peter R. de Vries

Allerlaatste Pauw: Johan Derksen, Britt Dekker & Peter R. de Vries
Ook Jan Slagter en Xander van der Wulp te gast

Kijktip :

Vanavond neemt Jeroen Pauw afscheid van zijn talkshow Pauw. Hij doet dat uiteraard niet alleen en heeft een blik vol BNers en favoriete gasten opengetrokken om samen met hem terug te blikken op 2019. Onder anderen Peter R. de Vries, Xander van der Wulp, Britt Dekker en Jan Slagter zijn te gast.

13 jaar late night
Nog maar twee weken geleden maakte Pauw bekend dat het genoeg geweest is en hij zich wil gaan focussen op het maken van ander soort programma's. Het vertrek van Jinek, en daarmee een deel van zijn redactie, zou niets met het besluit te maken hebben gehad. De presentator is wellicht ook wel toe aan wat meer vrije avonden: hij begon al in 2006 met het maken van een dagelijkse late night talkshow. Toen deed hij dat samen met Paul Witteman, met wie hij het gezicht van Pauw & Witteman was. Dat programma stopte in 2014, waarna Pauw in september van dat jaar alleen verder ging.

Laatste uitzending
Nog één laatste keer kunnen we gaan genieten van zijn talkshow, die ongetwijfeld gemist zal gaan worden. Het wordt een drukke avond met veel gasten, dit zijn de onderwerpen:

  • Martijn Koning, Britt Dekker en Jan Slagter bespreken de meest opmerkelijke, grappige en bijzondere tv-momenten van 2019

  • Samen met Hélène Hendriks en Johan Derksen wordt teruggekeken naar het afgelopen sportjaar. Maarten van der Weijden zwom de Elfstedentocht, de Oranjeleeuwinnen werden tweede tijdens het WK Vrouwenvoetbal en Ajax haalde de finale van de Champions League nèt niet.

  • Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadverslaggever Peter R. de Vries bespreken onder andere de gebeurtenissen rondom de Mocromaffia dit jaar, met als een van de dieptepunten de moord op advocaat Derk Wiersum, de advocaat van Nabil B. Ook de arrestatie van Ridouan T. wordt ongetwijfeld besproken.

  • Xander van der Wulp, Peter Kee en Lamyae Aharouay bespreken het politieke jaar

  • Tot slot speelt Danny Vera zijn grootste hit van 2019: Roller Coaster, dat de hoogste binnenkomer in de Top 2000 is.

De allerlaatste Pauw is vanavond vanaf 23:00 uur te zien op NPO1Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV