Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 52

Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 52
Kijktips voor zaterdag 21 tot zaterdag 28 december 2019

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. The Disaster Artist (Netflix, 21 december)
Deze bijzondere film met in de hoofdrol Dave en James Franco en o.a. Alison Brie, Seth Rogen en Zac Efron in de sterrencast is een eerbetoon aan The Room. Bekijk hier waar je The Disaster Artist kunt bekijken.

2. Angry Birds Movie 2 (Pathé Thuis, 21 december)
Een bijzondere en grappige sequel over de hoofdrolspelers uit de populaire smartphonegame. Kies voor de Nederlandse of originele versie. Bekijk hier waar je Angry Birds 2 kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Angry Birds 2.

3. A Quite Place (Netflix, 21 december)
Een bijzondere horror-eske film met het real life stel John Krasinski en Emily Blunt in de hoofdrol. Bekijk hier waar je A Quiet Place nog meer kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van A Quiet Place.

Gloednieuwe series

4. Rick and Morty, S4 (Netflix, 22 december)
We moesten er al even op wachten, maar dan is eindelijk het vierde seizoen van Rick and Morty te zien in Nederland! Ook de andere drie seizoenen zijn natuurlijk te streamen op Netflix. Bekijk hier waar je Rick and Morty kunt bekijken.

5. You, S2 (Netflix, 26 december)
Het eerste seizoen was een groot succes in Nederland en dus verwacht Netflix een storm op het tweede seizoen. Bekijk hier waar je You kunt bekijken.

6. The Mandalorian; laatste aflevering (Disney+, 27 december)
De eerste live action Star Wars serie is al even bezig. Deze week de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen! Bekijk hier waar je The Mandalorian kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Mandalorian.

Kijktip

Elke week zetten wij een film of serie centraal die wij bestempelen als kijktip voor de komende week.

7. Home Alone (Disney+)
Het was even wikken en wegen, want ook de gloednieuwe films Togo en The Two Popes en de fantastische serie The Witcher waren kanshebber. Maar in de week van kerst is Home Alone toch echt dé kijktip van deze week. Vooral omdat de film niet op tv is! Bekijk hier waar je Home Alone kunt bekijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 52 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV