Vanavond op tv: Start van De Battle en nieuwe talkshow Promenade

Vanavond op tv: Start van De Battle en nieuwe talkshow Promenade
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 december

Kijktip :

Zondag start de nieuwe RTL show De Battle waarin Gert Verhulst & James Cooke en Katja Schuurman & Najib Amhali worden uitgedaagd door bekende Vlamingen en bekende Nederlanders om verschillende uitdagingen en opdrachten tot een goed einde te brengen. Voor wie meer van muziek houdt is er Het Kerst muziekgala 2019 op NPO 3. Naast veel jonge talenten, treden o.a. Duncan Laurence, Wibi Soerjadi en Gerard Joling op.

Lachen en reizen
Wil je een partijtje lachen? Kijk dan naar de nieuwe satirische talkshow Promenade met Diederik Ebbinge. Liever een documentaire kijken? Zet de televisie om 20:15 uur op NPO 2. Hier is de docureeks Het Israël van Heertje en Bromet te zien, waarin Raoul Heertje en Frans Bromet naar Israël reizen en veel beleven. Nog meer van de wereld zien? Kijk dan naar In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt of volg de reisserie North America with Simon Reeve: vanavond start de vijfdelige reisserie waarin de Britse avontuurlijke journalist Simon Reeve van noord naar zuid door het Amerikaanse continent trekt.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 22 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De Battle

RTL 4
20:00 uur

De Battle is een show waarin Katja Schuurman & Najib Amhali en Gert Verhulst & James Cooke worden uitgedaagd door bekende Nederlanders en Vlamingen om verschillende uitdagingen en opdrachten uit te voeren. Najib krijgt bijvoorbeeld de opdracht 200 Chinese woorden te leren én perfect te kunnen uitspreken en Katja krijgt de opdracht mee te springen tijdens een skipping-choreografie.


Nieuw: Het Israël van Heertje en Bromet

NPO 2
20:15 uur

In deze documentairereeks waarin Raoul Heertje en Frans Bromet naar Israël reizen leer je het land en de bevolking kennen. Raoul keert terug naar Israël en treedt om te beginnen als stand-upcomedian op bij De Vereniging voor Nederlandse Emigranten. De reactie van het publiek op zijn optreden is verrassend. Ook bezoeken ze De Klaagmuur.


Nieuw: North America with Simon Reeve

Canvas
21:05 uur

Vanavond start de vijfdelige reisserie waarin de Britse journalist Simon Reeve van noord naar zuid door het Amerikaanse continent trekt. Hij begint zijn tocht door Amerika in het prachtige en ijzige Alaska.


Nieuw: In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt

NPO 2
21:10 uur

In een nieuwe reeks van In Europa blikt Geert Mak terug op Europa en de Europese geschiedenis na de eeuwwisseling. De komende tien zondagen rond 21:10 uur op NPO 2. Vanaf september 2020 komen er nog tien afleveringen. Elke aflevering begint met een gebeurtenis die Geert Mak als een keerpunt in de hedendaagse geschiedenis beschouwt.


Nieuw: Promenade

NPO 3
21:15 uur

Op het tijdstip van Zondag Met Lubach is de komende acht zondagen om 21:10 uur op NPO 3 een nieuwe satirische talkshow te zien: Promenade. Diederik Ebbinge, de acteur die vooral bekend is als directeur Anton in De Luizenmoeder, presenteert het programma. De talkshow Promenade wordt wel anders: "door in het gat te duiken dat de andere praatprogramma's momenteel laten liggen".


Concert: Het Kerst muziekgala 2019

NPO 1
21:30 uur

In Het Kerst muziekgala 2019 zullen muzikale helden van nu optreden met de muzikale helden van de toekomst. De klassen uit het NPO 3-programma Lang Leve de Muziek Show vormen de grootste schoolband van Nederland en geven een spetterend optreden voor eregast koningin Máxima. Naast veel jonge talenten, treden ook Duncan Laurence, Suzan & Freek, Wibi Soerjadi, Gerard Joling en Glen Faria op. Buddy Vedder en Romy Monteiro presenteren het feestelijke gala in de IJsselhallen in Zwolle.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start van De Battle en nieuwe talkshow Promenade of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier