Hoeveel geld haalt Serious Request dit jaar op? Dinsdag zie je de eindshow op NPO 3

Hoeveel geld haalt Serious Request dit jaar op? Dinsdag zie je de eindshow op NPO 3
3FM zamelt geld in voor slachtoffers van mensenhandel

Kijktip :

Hoewel de eindejaarsactie Serious Request van 3FM niet meer is wat het geweest is, blijft het altijd een verrassing wat de actie van dit jaar weer heeft opgehaald. Op dinsdag 24 december wordt er feestelijk afgesloten op de Ossenmarkt in Groningen met een aantal muzikale optredens.

Bekijk de eindshow op deze livestream via Gids.tv.

Dalende opbrengst
Door de jaren heen is de interesse voor Serious Request toegenomen en ook langzaam weer afgenomen. De eerste editie, in 2004, leverde een bedrag van €915.955 op. De hoogste opbrengst ooit werd in 2013 behaald in Enschede: €13.839.731. Vervolgens liepen de opbrengsten weer terug, tot €1.308.889 in 2018. Hoe veel het dit jaar zal worden, blijft een verrassing tot het laatste moment.

Optredens
Tijdens de eindshow in Groningen treden de volgende artiesten op:

  • Blanks
  • Roxeanne Hazes
  • MEROL
  • Naaz
  • Rapper Snelle

De eindshow van Serious Request: The Lifeline is op dinsdag 24 december om 20.25 uur te zien op NPO 3 en een livestream via Gids.tv. Je kunt daarna de eindshow van Serious Request: The Lifeline terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel geld haalt Serious Request dit jaar op? Dinsdag zie je de eindshow op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV