Hoe laat is de kersttoespraak van koning Willem-Alexander op tv?

Hoe laat is de kersttoespraak van koning Willem-Alexander op tv?
Vier zenders zenden toespraak uit

Kijktip :

Op Eerste Kerstdag is het traditie dat de huidige monarch het volk toespreekt in een kersttoespraak. Ook dit jaar zal koning Willem-Alexander weer een bijzondere toespraak houden, waarin hij terug- en vooruitblikt. Vier zenders zenden de toespraak uit.

Bekijk hier de kersttoespraak van Koning Willem Alexander terug.

Hoe laat en waar?
De toespraak van koning Willem-Alexander wordt op woensdag 25 december om 13.00 uur uitgezonden op de volgende vier zenders:

  • NPO 1
  • NPO 2 (met gebarentolk)
  • RTL 4
  • SBS 6

Herhaling
Naast de vier televisiezenders is de toespraak ook te horen op NPO Radio 1, via de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis en via een livestream op Gids.tv. Het is natuurlijk nog een verrassing wat de koning tegen het land zal zeggen in zijn speech, maar het is al wel bekend dat de toespraak wordt opgenomen in de hal van Huis ten Bosch. De kersttoespraak van koning Willem-Alexander wordt door NPO 1 op woensdag 25 december om 18.05 uur herhaald.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op woensdag 25 december om 13.00 uur te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4, SBS 6 en op deze livestream via Gids.tv. Je kunt daarna de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is de kersttoespraak van koning Willem-Alexander op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV