Circus van Monte Carlo woensdag te zien op NPO 1

Circus van Monte Carlo woensdag te zien op NPO 1
Traditie op Eerste Kerstdag

Kijktip :

Al sinds jaar en dag zendt de publieke omroep op Eerste Kerstdag het circusfestival van Monte Carlo uit op televisie. Voor de vroege kersteters is het heerlijk uitbuiken met de schitterende voorstelling, terwijl het voor anderen een prachtig aperitief is voor het diner.

43ste editie
Dit jaar wordt alweer de 43ste editie van het spectaculaire kerstcircus gehouden. De eerste editie werd gehouden in 1974 op initiatief van prins Reinier III van Monaco. Sindsdien is het een traditie geworden voor de Monegaskische koninklijke familie, die altijd aanwezig is bij het festival. Tegenwoordig worden er ook prijzen uitgereikt: de Gouden Clown, de Zilveren Clown en de Bronzen Clown.

Optredens
Het gebruik van dieren is ook bij het circusfestival van Monte Carlo uit de gratie geraakt. Wel zijn er nog altijd tal van fantastische acts te bewonderen, zoals het prachtige Kalinkaballet, de djigit-amazones van het Royal Circus van Gia Eradze en Just Two Men uit Oekraïne.

De hoogtepunten van het 43ste Circusfestival van Monte Carlo zijn op woensdag 25 december om 18.15 uur te zien op NPO 1. Op donderdag 26 december wordt de uitzending om 08.20 uur herhaald op NPO 1. Je kunt daarna het Circusfestival van Monte Carlo terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Circus van Monte Carlo woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier