Kurhaus Kerstconcert 2019 zie je op Tweede Kerstdag op NPO 1

Kurhaus Kerstconcert 2019 zie je op Tweede Kerstdag op NPO 1
Breed repertoire

Kijktip :

Op Tweede Kerstdag is het Kurhaus Kerstconcert van 2019 te zien op NPO 1. In het prachtige Kurhaus-hotel in Scheveningen komt de kerstsfeer tot leven dankzij de beroemde bariton Sef Thissen.

Topsolisten
Thissen neemt een groot orkest mee naar het Kurhaus, plus een koor dat onder leiding staat van Maurice Luttikhuis. Samen brengen ze de kerstsfeer naar Scheveningen. Thissen krijgt hulp van een aantal gastartiesten, die tot de absolute topsolisten uit binnen- en buitenland behoren.

Breed repertoire
Tijdens het Kurhaus Kerstconcert draait het niet alleen maar om klassieke muziek. Thissen en de zijnen brengen een breed repertoire ten gehore: alles van Bach tot Bing Crosby komt voorbij. Eén van de meest opvallende gasten is pas 10 jaar: talent Raphael Gisbertz toont zijn virtuoze kunsten op de viool.

Het Kurhaus Kerstconcert 2019 is op donderdag 26 december om 13.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het Kurhaus Kerstconcert terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kurhaus Kerstconcert 2019 zie je op Tweede Kerstdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV