Vanavond op tv: All You Need Is Love, dubbele aflevering Kerst op Chateau Meiland en meer

Vanavond op tv: All You Need Is Love, dubbele aflevering Kerst op Chateau Meiland en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 december

Kijktip :

Vanavond is het Kerstavond, en dat is duidelijk te merken in het televisie-aanbod. Traditioneel gaan we weer klaarzitten voor de eindshow van Serious Request en de All You Need Is Love Kerstspecial, maar dit jaar voegt ook Kerst op Chateau Meiland zich bij de programma's om naar uit te kijken. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Eindshow Serious Request - The Lifeline

NPO 3
20:25 uur

De Serious Request-actie van 3FM, The Lifeline, komt vanavond ten einde met een muzikale slotshow. Op de Ossenmarkt in Groningen treden onder anderen Roxeanne Hazes, Snelle, Naaz, Merol en Blanks op. Ook wordt het eindbedrag van de actie van dit jaar bekendgemaakt. Serious Request The Lifeline zamelt dit jaar geld in voor slachtoffers van mensenhandel, een verborgen drama dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft.


Slot: Kerst op Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Op kerstavond eindigt de vierdelige realityserie Kerst op Chateau Meiland met een dubbele aflevering. De familie Meiland verwacht al hun vrienden en familie uit Nederland voor een groots zelfgemaakt kerstdiner. Er staat nog een bijzonder moment te gebeuren, want Maxime wil haar dochtertje Claire laten dopen en dat heeft nogal wat voeten in de aarde.


All You Need Is Love Kerstspecial

RTL 4
20:30 uur

In de All You Need Is Love Kerstspecial, die ruim 2,5 uur duurt, ontvangt Robert ten Brink ook deze kerstavond tal van geliefden en families, die nietsvermoedend een bijzondere avond tegemoet gaan. Naast de onverwachte herenigingen in de studio, is Robert al ruim voor de uitzending druk geweest met het regelen van de meer ingewikkelde ontmoetingen in binnen- en buitenland.


Muziek: Kerst met André Rieu in Sydney

NPO 1
20:35 uur

Op deze kerstavond zendt NPO 1 het kerstconcert van André Rieu in Sydney uit. Daar is het zomer, dus is het een warme kerst voor André Rieu in Australië. Hij speelt romantische klassiekers, beroemde walsen en ook prachtige kerstliederen. Met showtunes, klassieke muziek en een spectaculaire setting vieren André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest het kerstfeest. Zij zorgen in de iconische Town Hall van Sydney voor een magische avond vol muziek en dans, met optredens van zijn topsopranen, de Platin Tenors en heel veel kerstige verrassingen.


De tiende van Tijl: de Negende van Beethoven

NPO 2
22:20 uur

Special van de muzikale documentairereeks De tiende van Tijl over de Negende Symfonie van Beethoven. In 2020 viert de hele wereld dat Ludwig van Beethoven, componist van talloze klassiekers, 250 jaar geleden geboren werd. Tijl Beckand geeft een voorproefje op dit bijzondere klassieke jaar en reist af naar de mogelijke Nederlandse geboorteplaats van Beethoven: Zutphen. Ook krijgt hij een bijzondere rondleiding door het gerenoveerde Felix Meritis, waar de Nederlandse première van de Negende plaatsvond.


Mensen met M: Thierry Baudet & Angela de Jong

NPO 1
22:30 uur

In deze aflevering van Mensen met M gaat Margriet van der Linden in gesprek met FvD-fractieleider Thierry Baudet en tv-recencent Angela de Jong. Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet, die na de monsterzege bij de laatste verkiezingen ook de eerste barsten in zijn partij moest incasseren, vormt een duo met Angela de Jong, de veelgelezen en gevreesde tv-recensent die met haar columns ook dit jaar weer veel opzien baarde.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: All You Need Is Love, dubbele aflevering Kerst op Chateau Meiland en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV