Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes wensen iedereen voorspoedig 2020

Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes wensen iedereen voorspoedig 2020
Prinsessen en koningin gehuld in Spaanse kledij

Nieuws :

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsesjes hebben via Instagram iedereen een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2020 gewenst. Voor deze speciale wens zijn de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane en hum moeder Máxima te zien in een speciale creatie.

Bekijk hier de kersttoespraak van Koning Willem Alexander terug.

Kleurrijke kerstwens koninklijke familie
De foto die bij de kerstwens is geplaatst is al even geleden gemaakt in Sevilla. De prinsessen en hun moeder Máxima droegen toen een kleurrijk Spaans ensemble. Omdat de foto al even geleden is geschoten, heeft koning Willem-Alexander op het kiekje nog geen baard. Naast dit bericht via social media zal de koning zich op Eerste Kerstdag ook tot het volk richten in zijn traditionele kersttoespraak.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op woensdag 25 december om 13.00 uur te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS 6. Deze kerstspeech is ook te volgen via een livestream op Gids.tv. Je kunt daarna de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander, Máxima en prinsesjes wensen iedereen voorspoedig 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV