De beste Netflix films van 2019

De beste Netflix films van 2019
Beste films die je op de streamingdienst kunt vinden

Film :

Aan het einde van 2019 is het tijd om terug te kijken. Gids.tv zet de beste films van de meest populaire streamingdienst van 2019, Netflix, voor je op een rij.

Dit zijn de keuzes van de filmredactie van Gids.tv, dus gebaseerd op de mening van de redacteuren. Heb jij andere keuzes? Laat het weten in de reacties!

10. Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Gids.tv: ★★★ | IMDb: 6,6


Zac Efron als Ted Bundy, een interessante combinatie. De film is duur en zeer degelijk in elkaar gezet. De cast is goed en het verhaal is boeiend. Niet bijzonder, maar wel een aanrader. Bekijk hier waar je Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile.

9. Dolemite is my Name

Gids.tv: ★★★ | IMDb: 7,4


Alhoewel het begin van de film wat stroef is, begin je er na een tijdje goed in te komen. Deze film is zeker geen aanrader voor de tere ziel, want er zitten zo'n beetje net zoveel scheldwoorden als grappen in. Bekijk hier waar je Dolemite is my Name kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Dolemite is my Name

8. El Camino: A Breaking Bad Movie

Gids.tv: ★★★ | IMDb: 7,4


De Breaking Bad-film is een heerlijk toetje voor de fans, alhoewel ook bij deze film het begin wat traag is. De film bevat een aantal bloedstollende scènes en de hoofdrolspeler, Aaron Paul, is goed in vorm. Bekijk hier waar je El Camino: A Breaking Bad Movie kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van El Camino: A Breaking Bad Movie

7. Velvet Buzzsaw

Gids.tv: ★★★★ | IMDb: 5,7


Niet iedereen was even groot fan van deze film, zoals ook te zien in de IMDb-score. Vooral de hoofdrol van Jake Gyllenhaal als Morf Vandewal is ons lang bijgebleven. Een B-film met een bite, in positieve zin. Bekijk hier waar je Velvet Buzzsaw kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Velvet Buzzsaw

6. The Dirt

Gids.tv: ★★★½ | IMDb: 7,0


The Dirt is een bijzondere docu-achtige film gebaseerd op de waargebeurde verhalen over Mötley Crüe. Een aangename wegkijker met een steekje los. Bekijk hier waar je The Dirt kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Dirt

5. The King

Gids.tv: ★★★½ | IMDb: 7,3


Een prachtig historische dramafilm met een flinke sterrencast vol met jonge, opkomende sterren als Timothée Chalamet, Robert Pattinson en Joel Edgerton. Vermakelijk van begin tot eind, iets dat niet alle Netflix-films doorhebben. Bekijk hier waar je The King kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The King

4. The Two Popes

Gids.tv: ★★★★ | IMDb: 7,7


Een uitstekende scenariogedreven film met twee fantastische hoofdrollen voor Jonathan Pryce en Anthony Hopkins. Het is misschien net te lang voor de gemiddelde Netflix-kijker, maar het is zeker geen afrader! Bekijk hier waar je The Two Popes kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Two Popes

3. Klaus

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb: 8,4


Misschien wel de grootste verrassing voor Netflix dit jaar is deze animatiefilm. De animatiestijl is mooi, de film zelf is grappig en heeft een bijzondere boodschap: "Een goede daad zonder belang, zet de volgende in gang". Bekijk hier waar je Klaus kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Klaus

2. The Irishman

Gids.tv: ★★★★ | IMDb: 8,3


Er is heel lang uitgekeken naar The Irishman: Een film van Martin Scorsese met hoofdrollen voor Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De film doet wat het belooft: een bijzonder script, uitstekende prestaties van de senioren en een enorme maffia-flair. Een uitstekende runner-up. Bekijk hier waar je The Irishman kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Irishman

1. Marriage Story

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb: 8,2


De beste film die Netflix dit jaar op de markt bracht is Marriage Story. Noah Baumbach schreef veruit het beste scenario van 2019 met deze film en samen met de twee uitstekende hoofdrolspelers, Scarlett Johansson en Adam Driver, brengt hij dat tot leven. Bekijk hier waar je Marriage Story kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Marriage Story

Bekijk hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV