Kerstklassieker Elf tweede kerstdag op tv

Kerstklassieker Elf tweede kerstdag op tv
Ook te streamen op Netflix en meer

Kijktip :

In 2003 kwam regisseur Jon Favreau vanuit het niets met een nieuwe kerstfilm, die zich anno 2019 heeft getransformeerd tot een van de best bekeken kerstfilms ooit. Elf is op tweede kerstdag om 10.40 uur te zien op NET 5. Ook is de film te streamen op Netflix.

Het verhaal
Een klein jongentje wordt door de kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool nadat hij per groot ongeluk in zijn zak met kadootjes terecht is gekomen. Jaren later zorgt de inmiddels volwassen man door zijn lengte voor problemen tussen de andere elfen. Hij besluit terug te gaan naar de mensenwereld om zijn echte vader te zoeken. In de mensenwereld kijkt iedereen hem raar aan, hij is er van overtuigt dat hij een elf is, en hij kent de mensenwereld helemaal niet. Zijn vader vindt dat hij nou eens dat gekke pakje uit moet trekken.

Jon Favreau en Will Ferell
Elf is het regiedebuut van Jon Favreau, die anno 2019 een van de meest gevraagde regisseurs is. Alleen al dit jaar maakte hij de live-action verfilming van The Lion King en is hij showrunner achter de populaire serie The Mandalorian. Ook Will Ferrel, die voor Elf al bekend was van onder andere Zoolander en Austin Powers, is nog steeds actief.

kerstklassieker-elf-tweede-kerstdag-op-tv.jpg

De film Elf (2003) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 26 december om 10.30 uur te zien op NET 5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kerstklassieker Elf tweede kerstdag op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier